Ticker

6/recent/ticker-posts

Chillout

ΗΠΑ: Παιδί σκότωσε άλλο παιδί με όπλο

  


 
Παιδί κρατώντας όπλο GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

ΗΠΑ: Παιδί σκότωσε άλλο παιδί με όπλο κατά την διάρκεια παιχνιδιού.

Τα δύο παιδιά έπαιζαν με όπλα της Nerf, όταν το ένα βρήκε μέσα στο σπίτι όπου βρίσκονταν ένα τουφέκι, το οποίο ήταν γεμάτο. Μόλις το έπιασε στα χέρια του, τράβηξε την σκανδάλη και σκότωσε το άλλο παιδί.

Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι δύο παιδιών στην Αλάσκα των ΗΠΑ, όταν κατά την διάρκεια παιχνιδιού, ένα από αυτά πήρε στα χέρια του όπλο και σκότωσε το άλλο.

Τα στοιχεία των ανηλίκων δεν έχουν έρθει στην δημοσιότητα, προκειμένου να μη γίνει ευρέως η ταυτοποίησή τους στη μικρή κοινότητα του Mountain Village όπου έλαβε χώρα το περιστατικό.

Σύμφωνα με το Anchorage Daily News, τα δύο παιδιά έπαιζαν με όπλα της Nerf, όταν το ένα βρήκε μέσα στο σπίτι όπου βρίσκονταν ένα τουφέκι, το οποίο ήταν γεμάτο. Μόλις το έπιασε στα χέρια του, τράβηξε την σκανδάλη και σκότωσε το άλλο παιδί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Austin McDaniel, την ώρα που εξελίχθηκε το συμβάν στο σπίτι βρισκόταν ένας ενήλικας. Ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε εάν το όπλο άνηκε σε εκείνον.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν ο πυροβολισμός έγινε κατά λάθος και το όπλο εκπυρσοκρότησε ή αν ήταν σκόπιμο από την πλευρά του παιδιού.

Για την υπόθεση προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, καθώς οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

https://www.news247.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια